Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Skrýš u domu neobstála

LITOMĚŘICE – Pachatel ji objevil; Vybílil lednici; Do prodejny nevnikl 

Klíče od domu schované pod rohožkou či v květináči jsou velkým rizikem. Na obdobnou skrýš doplatil i majitel domu u Roudnice nad Labem. Nalezeným klíčem si vstupní dveře v nepřítomnosti majitelů odemkl 62letý muž z okresu Mělník. Z rodinného domu odcizil televizor, videokameru, mobilní telefon a různé nářadí v hodnotě 20tisíc korun. Roudničtí policisté zjistili totožnost pachatele a v pondělí mu sdělili podezření z přečinu krádeže a porušování domovní svobody, jednáním dotyčného muže se nyní bude zabývat soud.
 

Vybílil lednici
Další případ se podařil objasnit policistům v Lovosicích. Zjistili, že srpnové vloupání do restaurace v Lovosicích má na svědomí jeden místní mladík. Do venkovní restaurace vnikl 19letý muž po překonání dvoumetrové zdi. Z lednice odnesl alkohol, ale i ostatní zde uskladněné nápoje. Mladík nekradl poprvé, a proto mu za krádež hrozí až tříleté vězení.
 

Do prodejny nevnikl
O víkendu zničil neznámý vandal v Libochovicích výlohu. Nezjištěným předmětem rozbil přední část dvojité skleněné výplně výlohy, vnitřní část zůstala netknuta. Neznámý pachatel do prodejny nevnikl, ale svým jednáním způsobil škodu ve výši 20 tisíc korun. Policisté po něm pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.
 

16. 10 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem