Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sladkostem neodolala

LITOMĚŘICKO – Nebylo to poprvé… 

Až tříleté vězení hrozí třicetileté ženě z Lovosicka, která nakupovala v litoměřickém nákupním centru a neplatila. Vybrané zboží převážně čokolády a sladkosti ukládala z regálů rovnou do svého příručního zavazadla. Následně se zbožím prošla prostorem pokladen, aniž by zaplatila. Přivolaní policisté zjistili, že dotyčná byla za obdobnou činnost v posledních třech letech pravomocně odsouzena a potrestána. Na policejní služebně si převzala sdělení podezření pro trestný čin krádeže.

Kolo změnilo majitele

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do suterénu domu ve Štětí. Po vypáčení sklepních dveří odcizil sjezdové kolo v hodnotě 30 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody, za který hrozí zloději v případě dopadení až tříleté vězení.

Krádež vozidla

Během víkendu byl v obci Hrobce odcizen zaparkovaný osobní vůz značky Škoda Fabia. Automobil zmizel před jedním domem, zřejmě v nočních hodinách. Způsobená škoda byla odhadnuta na 60 tisíc korun. Policisté ihned vyhlásili po vozidle celostátní pátrání, rovněž tak pátrají po neznámém pachateli. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Litoměřice, 23. 3. 2018, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem