Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Slavia vs. Slavia

KROMĚŘÍŽSKO: Na bezpečnost bude dohlížet více jak padesátka policistů 

Ve středu 27. září 2023 se můžeme těšit na ojedinělou sportovní podívanou v Kroměříži. V 16 hodin totiž na kroměřížském fotbalovém Stadionu Jožky Silného započne zápas týmů SK Hanácká Slavia Kroměříž a SK Slavia Praha. V souvislosti s utkáním připravujeme adekvátní bezpečnostní opatření. Na bezpečnost a veřejný pořádek budeme dohlížet nejen v nejbližším okolí stadionu, ale i v jiných částech města. Kromě kroměřížských fanoušků se na stadion chystají také fanoušci klubu pražské Slávie. Budeme monitorovat nejen samotný příjezd a přesun fanoušků na fotbalový stadion, ale i jejich odjezd.

Do bezpečnostního opatření bude nasazena více jak padesátka policistů z řad pořádkové a dopravní policie, psovodi, kriminalisté, či členové antikonfliktního týmu.

Apelujeme na důsledné respektování pokynů pořadatelů i policistů. Také upozorňujeme na platnost zákazu pronášení jakékoliv pyrotechniky na stadion. Připomínáme přijíždějícím fanouškům, aby dbali na dodržování pravidel silničního provozu a respektovali dopravní značení, pokyny policistů, strážníků či pořadatelů a na místo konání dorazili s dostatečným předstihem. Parkovací místa budou omezena.

25. září 2023, por. Radomír Šiška, DiS.

vytisknout  e-mailem