Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Slavnostní setkání KÚP

Dne 9. prosince 2009 se v reprezentativních prostorách budovy Školícího a rekreačního zařízení Spiritka uskutečnilo slavnostní setkání pracovníků Kriminalistického ústavu Praha (KÚP) kam byl pozván jako vzácný host ředitel Služby cizinecké policie plk. Mgr. Vladislav Husák.  

Řediteli SCP plk. Mgr. Vladislavu Husákovi, byla udělena  plaketa KÚP na štítu, jako poděkování za dlouhodobou vynikající spolupráci SCP s KÚP. Plukovník Husák se po převzetí ocenění ujal slova a předal řediteli KÚP historickou pamětní plaketu Služby cizinecké policie, kterou se vedení SCP rozhodlo udělit Kriminalistickému ústavu Praha, jako symbol vzájemné spolupráce.
Ředitel SCP plk. Mgr. Vladislav Husák udělení ocenění zdůvodnil slovy: „Já to vnímám jako symbol, protože před několika lety mě ani ve snu nenapadlo, jak úzce je provázaná činnost SCP a KÚP. Za dva roky, které já hodnotím SCP mohu říci, že KÚP je jedním z nejdůležitějších partnerů pro naši službu a proto jsem chtěl tímto způsobem vyjádřit poděkování vám všem, poděkování za to, co odvádíte pro službu v rámci policie i pro službu SCP.“          
Mimo tohoto hosta pozvání ředitele KÚP přijal i I. náměstek ministra vnitra plk. JUDr. Jiří Komorous, prorektor pro vědu a výzkum Policejní akademie ČR v Praze prof. PhDr. Jiří Straus, DrSc. a ředitel Školícího a rekreačního zařízení Spiritka PaedDr. Jaromír Vodehnal.
Ředitel KÚP plk. JUDr. Emil Vančo využil této slavnostní příležitosti a předal pamětní plaketu 50. let Kriminalistického ústavu Praha Policie České republiky I. náměstku ministra vnitra plk. JUDr. Jiřímu Komorousovi, prof. PhDr. Jiřímu Strausovi, PaedDr. Jaromíru Vodehnalovi a Bc. Miladě Čiberové. 

Fotogalerie
 

por. Bc. Kateřina Bílková

vytisknout  e-mailem