Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Muži skončili ve stejné věznici

Cheb - během pobytových kontrol odhalili policisté z Inspektorátu cizinecké policie v Chebu dva muže, na které bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Oba shodně nakonec skončili ve věznici Ostrov. 

            Na konci minulého týdne se opět ukázala píle policistů z Inspektorátu cizinecké policie v Chebu. Během běžné pobytové kontroly zjistili policisté na parkovišti před jedním z Chebských hypermarketů muže, české státní příslušnosti, který byl veden jako osoba v celostátním pátrání. Na Čecha vydal okresní soud v Chebu příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Po vyrozumění dosahového soudce a provedení nezbytných úkonů policisté muže předali do věznice Ostrov.
            Do stejné věznice byl hned následující noc předán další muž, také české státní příslušnosti. Ten byl odhalen během jedné z nočních pobytových kontrol, kterou prováděli opět policisté z Inspektorátu cizinecké policie v Chebu v tamních nočních podnicích. V herně Eden kontrolovali Čecha, u kterého při lustraci zjistili, že je také veden v celostátním pátrání , protože na něho vydal okresní soud pro Prahu 2 příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Během pár hodin tak policisté putovali opět do stejného zařízení.
 
                                                                                                                            por. Mgr. Pavla Lohrová

vytisknout  e-mailem