Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Smrt v kolejišti

Dnes, pět minut po třetí hodině ranní oznámila dispečerka RZS, že vozidlo rychlé záchranné služby vyjíždí do ulice Nádražní v Českých Budějovicích, kde mělo dojít ke sražení muže vlakem 

Dnes, pět minut po třetí hodině ranní oznámila dispečerka RZS, že vozidlo rychlé záchranné služby vyjíždí do ulice Nádražní v Českých Budějovicích, kde mělo dojít ke sražení muže vlakem.
Na místo se ihned dostavila hlídka Oddělení železniční policie a kompletní výjezdová skupina okresního ředitelství. Šetřením bylo policisty na místě zjištěno, že dnes krátce po třetí hodině ranní došlo na koleji č. 5B/101 na 241,5 km ke sražení muže – 21letého cizince a to vlakem č. 1831, jedoucím z Prahy do Českých Budějovic. Mladý cizinec  z dosud nezjištěných příčin vstoupil do kolejiště -strojvedoucí již střetu nemohl zabránit. Jednadvacetilý muž utrpěl zranění, která se neslučovala se životem.
Provoz na trati byl po cca dvou hodinách obnoven.
Byla nařízena soudní pitva. Příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího vyšetřování. Věc dokumentuje a šetří Služba kriminální policie a vyšetřování v Českých Budějovicích.

vytisknout  e-mailem