Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Smrtelná dopravní nehoda - aktualizace

Kriminalisté vyšetřují dopravní nehodu tramvaje, při které zemřel člověk. 

V sobotu večer okolo 22.20 hodin se stala na Podolském nábřeží v Praze 4 kousek od zastávky tramvaje Podolská vodárna smrtelná dopravní nehoda tramvaje s chodcem. Řidič tramvaje oznámil na tísňovou linku, že nedaleko zmiňované zastávky leží mrtvý člověk. Na místo vyrazili mimo složek integrovaného záchranného systému i kriminalisté, kteří začali událost vyšetřovat. Ti zajistili spolu s kolegy z dopravní a pořádkové služby místo nehody a ztotožnili šestačtyřicetiletého poškozeného. Nyní budou muset zjistit, za jakých okolností k dopravní nehodě došlo a kdo ji zavinil. U zemřelého byla nařízena soudní pitva, která prozradí přesnou příčinu úmrtí.

V souvislosti s touto nehodu žádáme případné svědky, kteří se na místě v době nehody pohybovali, aby se ozvali na linku 158. Zároveň žádáme cestující z tramvaje číslo 2, která místem projížděla jako poslední, aby také kontaktovali tísňovou linku.

por. Jan Daněk – 4. 8. 2019

Aktualizace: Kriminalistům se přihlásila jedna z cestujících, která jela v tramvaji číslo 2. Tato cestující kromě informací o nehodě uvedla, že v tramvaji cestovalo několik dalších lidí, kteří podle toho, jak v okamžiku střetu tramvaje s mužem reagovali, museli také něco vidět nebo slyšet. Ještě jednou proto vyzýváme tyto cestující, aby se ozvali na linku 158 a mohli být k věci vyslechnuti. Tento výslech je důležitý k řádnému objasnění celé nehody. Na tísňovou linku žádáme, ať se ozvou i ostatní svědci, kteří mají k nehodě jakékoliv informace.

por. Bc. Jan Daněk – 17. 8. 2019

vytisknout  e-mailem