Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Smrtelná dopravní nehoda

NOVOJIČÍNSKO-víkendové události 

Dne 5. dubna 2014 v 04:30 hod. na silnici 3.třídy č.04736 v km 4,68 v katastru obce Suchdol nad Odrou havaroval 39letý řidič ve vozidle do stromu. Na místě zemřel
Se svým vozidlem jel ve směru od Suchdolu nad Odrou do Mankovic. Nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla svým schopnostem a vlastnostem vozidla a po projetí pravotočivé zatáčky nezvládl řízení, dostal smyk a následně ve smyku havaroval vlevo mimo komunikaci do lesního porostu, a pravou stranou vozidla narazil do stromu. Při dopravní nehodě řidič utrpěl smrtelná zranění neslučitelná se životem, kterým na místě dopravní nehody podlehl. Na místě zasahoval výjezd HZS Nový Jičín při vyproštění zaklíněného řidiče. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna.

Nález munice
Ke dvěma nálezům nevybuchlé munice vyjížděli policisté ze Studénky a Nového Jičína.
Dělostřelecký granát nalezl 44letý muž v obci Suchdol nad Odrou, části Kletná a druhý pouze pár centimetrů pod zemí 20letý muž ve Studénce na ul. 2. května. Obě munice si z místa odvezl policejní pyrotechnik k jejich znehodnocení.

por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí
PIS Nový Jičín

vytisknout  e-mailem