Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Smrtelná dopravní nehoda

SOKOLOV  

Dnes v 10:10 hodin došlo k tragické dopravní nehodě na silnici ze Sokolova do Starého Sedla. Řidič osobního automobilu Škoda Fabia předjížděl a při zařazení zpět do svého pruhu narazill do zadní části vozidla Ford před sebou, to jej odmrštilo do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím nákladním vozidlem. Řidič Škoda Fabia a jeho spolujezdkyně bohužel nehodu nepřežili. Ostatní účastníci dopravní nehody vyvázli s lehkým zraněním. Policisté okolonosti dopravní nehody nadále šetří.
 
Řidič nákladního a osobního automobilu Ford se podrobili dechové zkoušce, která vyloučila požití alkoholických nápojů před jízdou. Zda byl řidič Fabie pod vlivem návykové látky se zjistí až po soudní pitvě. Celková škoda na mejtku je předběžně vyčíslena na 2 230 000 Kč, z toho největší škoda je způsobena na nákladním automobilu, která je vyčíslena na 2 miliony.
 
V Karlovarském kraji se do dnešního dne stalo 20 smrtelných dopravních nehod. Na Sokolovsku po tragické dopravní nehodě u Starého Sedla, kde zemřeli dva lidé vzrostlo číslo na 3 osoby.
 
 
nprap. Bc. Kateřina Dohnalová
4. listopadu 2010
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem