Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Snažili se vloupat do bytu

KARLOVARSKO – Byli vyrušeni nájemníky domu. 

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 21 leté cizinky, kterou podezírají ze spáchání přečinů krádeže a Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, kterých se měla dopustit společně s 32letým mužem.
 
Dne 28. 8. 2014 v Karlových Varech v ulici Krymská rozlomila vložku a poškodila dveře od místní provozovny, ze které po vniknutí dovnitř odcizila finanční částku kolem 3 tisíc korun.
 
Poslední srpnový den vstoupila ve stejné ulici do jednoho z domů, kde zvoněním na zvonky bytu ověřila, že nikdo není doma, poté přelepila kukátka páskou a vypáčila zámek dveří. Při tomto jednání byla i s 32 letým pachatelem vyrušena nájemníky domu. Oba se dali se na útěk, kdy se schovali do sklepních prostor domu, kde byli zadrženi přivolanou policejní hlídkou.
 
Na obviněnou ženu podali kriminalisté podnět k vydání návrhu na vzetí do vazby. Na rozhodnutí soudu si zatím počká v policejní cele. V případě prokázání viny jí tak hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.
 
DODATEK: Karlovarští kriminalisté zahájili již trestní stíhání i s 32 letým mužem. NA obviněného podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby, který akceptoval. Soudce pak muže poslal do vazební věznice.
 
nprap. Zuzana Týřová
2. 9. 2014

vytisknout  e-mailem