Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sněhová kalamita na Teplicku

TEPLICE - Policisté vyjížděli k několika událostem, Kradl ve své obci... 

Sněhová kalamita na Teplicku
 
Několik událostí v souvislosti se sněhovou kalamitou řešili policisté o víkendu na Teplicku. Dopravní policisté vyjížděli k několika dopravním nehodám a haváriím, jejichž příčinou bylo nepřizpůsobení jízdy stavu vozovky. V pátek kolem 16té hodiny došlo k dopravní nehodě na světelné křižovatce u obchodního centra Olympie, kdy řidič vozidla Škoda neubrzdil na zasněžené vozovce a naboural do před ním jedoucího auta Hyundai. Řidič tohoto vozu byl lehce zraněn a bylo zjištěno, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Kromě viníka nehody tak bude pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí řešen i řidič nabouraného vozidla. V sobotu ráno pak došlo k havárii v Krupce u stadionu, kdy auto zajelo v důsledku smyku do škarpy. V neděli večer vyprostila odtahová služba zapadlé vozidlo z příkopu nad obcí Bořislav.
 V neděli odpoledne pak volala na linku 158 obyvatelka obce Velvěty, že před jejím domem sedí na sněhu starší žena a odmítá vstát a odejít. Přivolaná hlídka policistů zjistila, že se jedná o podchlazenou bezdomovkyni, proto byla přivolána rychlá záchranná služba, která převezla ženu na ošetření do nemocnice.
 
Kradl ve své obci
 
Z krádeže vloupáním byl obviněn 25ti letý muž z Hostomic. Ten ve své obci vnikl neuzavřenými dveřmi do chodby bytového domu, kde v mezipatře prvního a druhého poschodí poškodil petlici u komory a z té pak následně odcizil motorovou a okružní pilu. Celkem způsobil škodu 2400,-Kč. Tohoto skutku se dopustil přesto, že již za krádeže strávil jeden a půl roku ve vězení. 
 
 
por.Bc.Ilona Novotná
11. ledna 2010
 

vytisknout  e-mailem