Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Sníh je zrádný

JABLONEC N.N. - Nehoda, Vykradený sklep, Odcizená kabelka 

Heligonku přibalil k nářadí
V průběhu noci z pondělí na úterý došlo v ulici Pražská v Jablonci n.N. k vniknutí do domu v rekonstrukci. Neznámý pachatel do suterénu činžovního domu a odcizil tam benzínovou sekačku s pojezdem, příklepovou vrtačku, elektrickou vrtačku okružní pilu, akušroubovák, elektrický hoblík, různé pily, tabely a neopomněl přibalit i starožitnou tahací harmoniku Heligon v originálním dřevěném kufru. Celkově způsobená škoda představuje částku téměř 20 000 Kč.

Sníh je zrádný
Ve středu 4.11.2009 v 11,25 hodin se na silnici mezi Novou Vsí a Jabloncem n.N. stala dopravní nehoda. 45-letá žena z Albrechtic v Jizerských horách jela s vozidlem BMW klesáním od Nové Vsi na Jablonec n.N. Bohužel při průjezdu prudké pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost vozidla stavu a povaze zasněžené vozovky. Vozidlo dostalo smyk, přejelo vlevo mimo vozovku a narazilo do vzrostlého stromu. Na vozidle vznikla škoda za 90 000 Kč.

Kabelka bez dozoru
Opomenout v odstaveném vozidle dámskou kabelku se včerejšího dne navečer nevyplatilo 40-leté ženě z Jablonce n.N. Žena vozidlo Š Fábia zaparkovala v 18,10 na parkoviště u obchodního domu Kaufland v Jablonci n.N.- Mšeně. Neznámý pachatel jí během 20 minut strávených v prodejně vnikl do uzamčeného vozidla a kabelku, ve které byly i dvě platební karty, peníze a osobní doklady, odcizil. Ženě vznikla škoda ve výši 4 500 Kč.

por.Mgr.Ludmila Knopová
tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem