Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Sobotní hokejové utkání

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté budou dohlížet na veřejný pořádek 

V souvislosti s konáním hokejového utkání I. hokejové ligy ČR mezi mužstvy HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Horácká Slavia Třebíč v sobotu 18. února v Havlíčkově Brodě připravili policisté Územního odboru Havlíčkův Brod policejní opatření.


 
Před zápasem, v jeho průběhu a po skončení budou na veřejný pořádek a bezpečnost občanů dohlížet policisté pořádkové a dopravní služby, včetně policistů služby kriminální policie a vyšetřování a také strážníci Městské policie Havlíčkův Brod.


V době konání hokejového utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku, bezpečnost občanů a majetku a dále působit preventivně u stadionu a jeho okolí. Velkou pozornost budou věnovat dohledu na bezpečnost silničního provozu, zejména pak v okolí stadionu, na křižovatkách v této lokalitě a na místech určených k parkování. Před a po ukončení utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku při přesunu fanoušků ke stadionu a následně při jejich odchodu. Dále budou dohlížet a činit adekvátní opatření na místech určených k parkování vozidel.


 

Zajištění bezpečnosti přímo na stadionu, je plně v kompetenci pořadatelské služby. Policisté zde zasáhnou pouze v případě, že dojde k narušení veřejného pořádku a na jeho znovuobnovení nebude pořadatelská služba stačit.

por. Bc. Jana Mazourová, komisař
16.2. 2012

vytisknout  e-mailem