Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Spadl z okna druhého patra

VSETÍNSKO: Zraněného muže odvezla rychlá záchranná služba.  

Z šestimetrové výšky spadl v sobotu navečer na ubytovně ve Valašském Meziříčí zřejmě opilý muž, kterému při přelézání z jednoho okna do druhého uklouzla noha. Se zlomeninou nohy a poraněním v obličeji skončil v nemocnici.
 
Když přijeli policisté krátce po půl šesté navečer k ubytovně, zdravotníci rychlé záchranné služby právě nakládali zraněného čtyřiadvacetiletého muže do sanitky. Valašskomeziříčtí policisté začali zjišťovat, za jakých okolností muž z okna vypadl. Podle lidí bydlících na ubytovně byl muž opilý. Z okna do okna přelézal proto, že si potřeboval vzít z jednoho pokoje ve druhém patře nějaké oblečení. Tam se však uzamknul muž, který tam bydlí a nechtěl do místnosti nikoho pustit. Muž se rozhodl, že se do pokoje dostane oknem. Šel tedy do vedlejší cimry, vlezl do okna a začal přelézat k oknu vedlejšího pokoje. Uklouzla mu však noha a z šestimetrové výšky spadl na zem. Před ubytovnou ho po chvíli našel nějaký svědek, který pád neviděl a zřejmě si myslel, že je muž jen hodně opilý. Šel dovnitř a obyvatelům ubytovny řekl, ať se o muže venku postarají.
 
Zraněného muže si odvezla rychlá záchranná služba do valašskomeziříčské nemocnice, kde zůstal hospitalizovaný. Okolnosti pádu prošetřovali nejenom tamní policisté, ale i kriminalisté. Cizí zavinění jsme během šetření nezjistili. 
 
 
 
18. února 2013, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem