Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Spadla klec

Český Krumlov – Muž byl již odsouzen, ale kradl dál – nyní je opět obviněn.  

Šestadvacetiletého muže z Českého Krumlova obvinili kriminalisté z krádeže vloupáním a z porušování domovní svobody.
 
Obviněný v polovině května letošního roku společně s dalšími třemi spolupachateli po vniknutí do areálu bývalého podniku v Českém Krumlově odcizil 45 kg kabelů elektrického vedení v celkové hodnotě 675 Kč, a to přesto, že byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen.

Počátkem července násilným trhnutím otevřel zamčené dveře zahradní chatky v Českém Krumlově, do této vnikl a odcizil hliníkovou vrtačku, vzduchovou pušku, potraviny, lékařské váhy s mosaznými miskami a úhlovou brusku. Poškozením vstupních dveří, zárubní a krádeží celkovou škodu ve výši 1 500 Kč.
Koncem července pak vnikl násilím do tří zahradních chatek v zahrádkářské kolonii na sídlišti Plešivec v Českém Krumlově. V první chatce odcizil starožitnou krabičku se sadou mosazného závaží. Poškozením dveří a krádeží způsobil škodu 500 Kč. V druhé sousední chatce odcizil tři kusy klíčů od sklepa. Poškozením dveří způsobil škodu ve výši 700 Kč. Ve třetí, sousední chatce, odcizil zahradní nůžky, prodlužovací kabel o délce 3 m a dva klíče od sklepa, čímž způsobil poškozenému majiteli chatky celkovou škodu ve výši necelých 3 tisíce korun. Dále z chatky odcizil prodlužovací kabel oranžové barvy o délce 30 m a prodlužovací kabel bílé barvy, čímž způsobil poškozené ženě, která má chatku pronajatou celkovou škodu ve výši přesahujíc 700 Kč.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková, pcrckpis@mvcr.cz   
13. září 2010

vytisknout  e-mailem