Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Spadla klec

ÚSTÍ NAD LABEM - S odcizeným autem do cíle už nedojel 

Hlídkou dopravní policie byl zastaven v ulici Pražská 30letý řidič s osobním automobilem Škoda Felicia. Při kontrole osobního vozidla bylo policisty zjištěno, že jde o vozidlo, které bylo odcizeno v Praze 9. Majitel automobilu se tak mohl radovat z jeho navrácení.
 
Krádež kabelky
Všebořičtí policisté pátrají po dosud neznámé pachatelce krádeže kabelky. Ke krádeži došlo ve středu v odpoledních hodinách v OC Tesco. Nepozorná žena si odložila svoji kabelku do nákupního košíku a tohoto okamžiku využila zlodějka. Žena tak svojí neopatrností přišla o kabelku, doklady, klíče, brýle, šperky, mobil a peněžní hotovost. Celková způsobená škoda se pohybuje okolo 42 tisíc korun. Policisté získali popis pachatelky. Jde o ženu ve věku kolem 30 let, byla vysoká asi 170 cm, snědé pleti, měla černé vlasy střední délky svázané do culíku. Oblečena byla do bílého trika s krátkým rukávem a kalhot černé barvy. V případě jakékoliv informace k osobě pachatelky se prosím obraťte na linku 158.
  
Vše se nehodí
Neznámý pachatel v ulici Drážďanská vnikl do areálu firmy, kde přelezl dva metry vysoké betonové oplocení s ostnatým drátem. Následně odcizil zařízení na odběr vzorků odpadní vody v hodnotě 77 tisíc korun. Netrvalo dlouho a policisté odcizené zařízení  našli v Matiční ulici.
 
  
nprap.   Zuzana Najmanová
Ústí nad Labem 6. 10. 2011
 

vytisknout  e-mailem