Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Specialista na jízdní kola

Byly "navštíveny " sklepní kóje i kůlna 

V dopoledních hodinách 8. září došlo v Domažlicích k odcizení jízdního horského kola ze sklepní kóje jednoho panelového domu na sídlišti v ulici Kozinova. Dosud neznámý pachatel vnikl do společných prostor panelového domu v suterénu a vypáčil kovovou petlici s visacím zámkem u sklepní kóje a odcizil odtud zaparkované jízdní horské kolo značky Merida modrobílé barvy. Tímto jednáním dosud neznámý pachatel způsobil 26letému majiteli a zároveň oznamovateli škodu ve výši 17 200 korun. Na základě oznámení celé věci zahájili domažličtí policisté úkony trestního řízení pro přečiny krádež a porušování domovní svobody.
Stejným způsobem vnikl dosud neznámý pachatel do sklepní kóje dvou panelových domu v Horšovském Týně, odkud z jedné z nich odcizil treckové kolo značky Author Reflex za 15 000 korun a z druhého sklepa neodcizil žádný předmět.
I v obci Blížejov se ztratilo jízdní kolo značky Rock Machine černé barvy, tentokrát z kůlny u rodinného domu na  oploceném pozemku. V tomto případě si majitel jízdní kolo cení na 25 000 korun.
I policisté v Horšovském Týně zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádež a porušování domovní svobody.

kpt. Ing. Zdeňka Vogeltanzová
9. 9. 2011

vytisknout  e-mailem