Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Sportovce vyšlo lyžování draho

ÚO Bruntál - recidivista v obchodě kradl.. policisté znají pachatelku, která kradla v pletařské dílně.. 

Na namrzlé vozovce dostal smyk
V 07,25 hodin v Karlově Studánce řídil 43letý muž vozidlo Volkswagen Vento a zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu komunikace. Na namrzlé silnici při pokusu o zatočení dostal smyk. Přejel do protisměru, kde se střetl s projíždějícím vozidlem Ford, které řídil 50letý muž. Ke zranění osob nedošlo. Požití alkoholu bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 130 tisíc Kč.
 
Policisté již znají zákaznici, která okradla obsluhu v pletařské dílně
Krnovští policisté šetřením zjistili pachatelku, která měla dne 30.1.2012 okrást o kabelku pracovnici pletařské dílny. 34leté ženě sdělili podezření z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Toho se měla dopustit tím že dne 30.1.2012 v Krnově v pletařské dílně měla využít nepozornosti obsluhy, která šla na chodbu nabrat vodu do konvice. V tuto chvíli ji měla z batohu odcizit peněženku. V ní byly platební karty i s uvedeným PINem, doklady a finanční hotovost ve výši 1 800 Kč.   Podezřelá se policistům k činu doznala. Sdělila jim, že si ponechala peníze, které použila pro vlastní potřebu a zbytek věcí vhodila do dopisní schránky. Policisté peněženku s dalšími věcmi zajistili u pracovníků pošty a vrátili majitelům.
 
V bufetu na sjezdovce zapomněl peněženku, přišel o ni
Lyžování na sjezdovce se velmi prodražilo sportovci, který dne 8.2.2012 lyžoval na sjezdovce v obci Václavov u Bruntálu. V bufetu si zapomněl na stole peněženku. Po několika hodinách ji začal hledat, ale již tam nebyla. V ní měl doklady, kreditní kartu a finanční hotovost ve výši 6 500 Kč.
 
Poškodil odstavená vozidla a do jednoho vnikl
Vloupání a poškození vozidel šetří krnovští policisté v obci Krásné Loučky. Prozatím neznámý pachatel přistoupil k vozidlům, které byly zaparkovány v areálu bývalé zemědělské firmy. Na vozidle Peugeot překonal uzamčení dveří a vnikl dovnitř. Odcizil razítko firmy, měnič napětí a z nákladového prostoru čtyři pytle s dřevěnými briketami. Na vozidle ještě odlomil a odcizil nerezový prut antény k vysílačce se zesilovačem a to stejné vzal i na vedle stojícím nákladním vozidlu Fiat. Pytle s briketami a měnič napětí majitel našel kousek od vozidel. Svým jednáním pachatel způsobil majitelům škodu přes 4 tisíce Kč. 
 
Recidivista odcizil v obchodě zboží za 150 korun
Bruntálští policisté sdělili ve středu 8.2.2012 podezření z přečinu krádeže 51letému muži. Ten měl ve stejný den odcizit z prodejny v Bruntále na ulici Ruská 6 tyčinek FIT, 6 oplatků, skoro 200 gramů papriky a balení kuřecích stehen. Zboží v hodnotě 150 Kč měl uschovat do kapes a projít pokladnu bez zaplacení. Zde byl zadržen pracovníky. Přivolaní policisté zjistili, že muž v minulosti odsouzen za majetkovou trestnou činnost.
 
                                                                                                         
komisař por. Bc. Tušková P.
 9.2.2012
 

vytisknout  e-mailem