Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme pohřešovaného - aktualizace

Kriminalisté pátrají po muži, který odjel včera ve večerních hodinách z místa svého bydliště a od té doby ho nikdo neviděl. O jeho život a zdraví se bojí jeho rodina. 

Čtyřiačtyřicetiletý soukromý lektor anglického jazyka, původem z Velké Británie, žijící v České republice odjel včera 14. května kolem jedenadvacáté hodiny osobním vozem z Vršovic, kde má trvalý pobyt. Hledaný odjel ve špatném psychickém stavu neznámo kam, kdy doma nechal jak osobní doklady, tak i mobilní telefon spolu s léky, které by měl užívat.  Muž se před týdnem pokusil o sebevraždu a proto byl následně hospitalizován v lékařském zařízení. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se rodina obává o jeho život a zdraví.

Pohřešovaný má štíhlou, 170 cm vysokou postavu, pohublý "ztrhaný" obličej, hnědé oči, rovné šedé vlasy česané dozadu a dioptrické brýle. V době odchodu měl mít na sobě černou péřovou bundu, polo triko, šedé džíny a černé sportovní tenisky Adidas.

Odjel ve vozidle Renault Thalia v barvě šedé metalízy. 

Pokud jste muže viděli, kontaktujte linku 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 15. květen 2023

Aktualizace: Hledaný muž se včera večer sám vrátil domů ke své rodině. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 16. květen 2023

vytisknout  e-mailem