Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hotelový fantom dopaden

Pražští kriminalisté zadrželi podvodníka, který se pod cizími identitami ubytovával v hotelích, za které posléze nezaplatil. 

Pražští kriminalisté sedmého oddělení Prahy III vypátrali podvodníka, který pod cizími identitami prováděl online rezervace na ubytování v hotelech, ve kterých se následně ubytovával. V nich se často velmi hojně stravoval, využíval wellness, posilovnu a den před zaplacením vždy utekl. Mravenčí prací kriminalistů se podařilo vytipovat možný hotel, kde by mohl být podvodník ubytovaný. V momentě, kdy kolegové vstoupili na recepci, se podezřelý zrovna vracel z hotelové posilovny. Jeho pokus o útěk byl v tomto případě marný a tak místo sprchy skončil na policejní služebně. 

Kriminalisté do současné doby evidují celkem šest skutků, kdy obviněný svým jednáním způsobil škodu dosahující částky dvě stě tisíc korun. Policejní komisař devětatřicetiletého muže obvinil ze spáchání trestného činu podvod, za což mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. V současné chvíli se podvodník nachází ve vazební věznici.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 26. 4. 2022

Odkazy do noveho okna

foto ve vozidle

foto ve vozidle 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem