Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež v obchodním centru

Kriminalisté pátrají po dvojici pachatelů, která odcizila z uzavřené prodejny v obchodním centru trezor a kartony cigaret. 

Od konce srpna pátrají kriminalisté druhého policejního obvodu po dvojici pachatelů, kteří se po zavírací době vloupali do jedné z prodejen v nákupním centru v pražských Butovicích. Muži nezjištěným způsobem otevřeli vstupní jistící mříž obchodu a vlezli dovnitř. Během několika minut celý  obchod prohledali. Vzali trezor, několik kartonů cigaret a vše pečlivě schovali do připravených tašek. Následně provozovnu stejným způsobem, jak do ní vešli, i opustili. Celková škoda, která krádeží vznikla, a to jak na odcizených cigaretách, tak hotovostí uvnitř trezoru, dosáhla sto padesáti tisíc korun.

V souvislosti s tímto případem pátráme také po osobách, které se pohybovaly v inkriminovanou dobu v prostorách centra. Je velmi pravděpodobné, že by svým svědectvím mohly výrazně přispět k odhalení totožnosti obou pachatelů a k řádnému objasnění případu. Pokud je poznáváte nebo víte, kde by se mohly pohybovat, kontaktujte linku 158. Stejně tak žádáme tyto dotyčné, aby kontaktovaly linku tísňového volání, nebo se samy dostavily na kteroukoliv policejní služebnu.

Na zajištěných záznamech z bezpečnostních kamer jsou označeni kruhem.

Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což v tomto případě může hrozit trest odnětí svobody v délce až pěti let.

por. Mgr. Jan Rybanský - 25. října 2019

Odkazy do noveho okna

fotgrafie 3

fotgrafie 3 

Detailní náhled

fotografie 1

fotografie 1 

Detailní náhled

fotografie 2

fotografie 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem