Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Napadení na ulici

Policisté hledají dva muže, z nichž jeden bezdůvodně napadl poškozeného u stanice metra Ládví. 

Policisté z místního oddělení Kobylisy pracují na objasnění případu, při kterém zatím neznámý pachatel v přítomnosti dalšího muže bezdůvodně zmlátil poškozeného u vstupu do stanice metra Ládví. Případ se odehrál na konci června tohoto roku okolo půl jedenácté večer. Poškozený šel po ulici a bez jakékoliv příčiny dostal od jednoho z útočníků pěstí do obličeje, až upadl na zem. Jestli pak ještě útok dál pokračoval, si poškozený nepamatuje, protože upadl do bezvědomí. Zraněnému muži svědci z nedaleké restaurace přivolali záchrannou službu, která ho převezla do nemocnice k ošetření. Tam bylo zjištěno, že má mnohačetné zlomeniny v oblasti obličeje, tržnou ránu na hlavě a vyražené zuby.

Podezřelé muže zachytilo v okolí metra několik kamer a nyní tedy známe jejich podobu. Muž, který měl poškozeného udeřit, byl oblečený do zeleného trička s krátkými rukávy, fialových kraťasů, na nohou měl bílé boty a na hlavě černobílou kšiltovku.

Muž, přítomný napadení byl oblečený do modrého trička s krátkými rukávy, světle modrých až bílých kraťasů, na nohou měl černé boty a na hlavě černou kšiltovku.

Jestliže některého z mužů poznáváte, kontaktujte linku 158.

Případ je prošetřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví, za což hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Jan Daněk – 8. 9. 2017

vytisknout  e-mailem