Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vloupání do trafiky

Policisté pátrají po mužích, kteří se vloupali do trafiky a odnesli si z ní dva trezory. Poznáte je? 

Policisté z místního oddělení Podolí pátrají od konce května tohoto roku po dvojici mužů, kteří mají na svědomí vloupání do novinového stánku ve vestibulu metra Pankrác v Praze 4. Muži se vloupali do stánku v brzkých ranních hodinách, poté co odstranili visací zámky kovové stahovací rolety vstupních dveří. Následně z trafiky odcizili dva trezory, ve kterých byla  finanční hotovost, telefonní karty a stírací losy. Škoda, kterou tím způsobili, dosáhla sto dvacet tisíc korun.

Policisté, kteří tento případ prošetřují, zajistili několik kamerových záznamů. Na nich je vidět jak muži v prostoru vestibulu metra manipulují s odcizenými trezory a následně s nimi odcházejí ven na ulici, kde mají zaparkované vozidlo. V této souvislosti provedli policisté celou řadu úkonů, které ale do současné doby nevedly k jejich vypátrání, proto se touto cestou obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci. Jestliže některého z mužů na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohli nacházet, kontaktujte tísňovou linku 158.

Muži jsou podezřelí ze spáchání trestného činu krádež, za což jim v případě vypátrání a odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

por. Bc. Jan Daněk – 19. 7. 2016

Odkazy do noveho okna

1 trafika 1

1 trafika 1 

Detailní náhled

2 trafika2

2 trafika2 

Detailní náhled

3 trafika3

3 trafika3 

Detailní náhled

4 trafika4

4 trafika4 

Detailní náhled

5 trafika5

5 trafika5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem