Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Byli jste svědky dopravní nehody?

České Budějovice - Obraťte se na policisty. 

Českobudějovíčtí dopravní policisté žádají případné svědky dvou dopravních nehod, které se staly na území města České Budějovice, aby se ozvali na telefonní číslo 974 226 588 případně přímo na linku 158 a pomohli tak policistům pomoci s objasněním průběhu těchto nehod.

První nehoda se stala někdy v době od 20. do 28. prosince v ulici Dolní. Na rozhraní vjezdu k čerpací stanici LPG a autoservisu BV-Auto došlo k poškození kapličky rozvodné elektrické sítě nezjištěným pachatelem, který jel v neznámém vozidle. Po nehodě z místa ujel, aniž by celou událost nahlásil. 

K druhé nehodě došlo dne 28. prosince okolo 15:00 hodiny na křižovatce ulic Družstevní a Dělnická. Po ulici Družstevní směrem k ulici Dělnická jel automobil značky Smart. Při průjezdu křižovatkou řidička tohoto vozidla reagovala na vozidlo značky Škoda Fabia, které jelo po ulici Dělnická směrem k ulici Družstevní. Ke střetu vozidel sice nedošlo, řidička s vozidlem značky Smart však vyjela vlevo do protisměrného jízdního pruhu, kde narazila do zde zaparkovaného vozidla značky Peugeot 208, které poškodila.

Pokud jste viděli některou z těchto nehod, kontaktujte, prosím, policisty. Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

5. ledna 2021

Odkazy do noveho okna

Poškozená kaplička rozvodné el. sítě

Poškozená kaplička rozvodné el. sítě 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem