Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další vykradený dům

Tábor – Pozor, zloději jdou po špercích a finanční hotovosti. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po sérii krádeží vloupání do čtyř rodinných domů v Táboře – Klokotech šetří policisté další případ. V průběhu včerejšího dne vnikl zloděj za použití násilí do domu Kvapilově ulici v Táboře. Za použití krumpáče, který nalezl v zahradním přístřešku na pozemku domu, se pachatel proboural několika dveřmi do obytných prostor. Ty prohledal a odcizil obdobně jako v případech v Táboře - Klokotech zde uložené šperky a finanční hotovost. Majiteli způsobil souhrnnou hmotnou škodu ve výši odhadem 230 000 korun.
Po zloději ve spolupráci s kriminalisty intenzivně pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Zda tento případ souvisí s předchozí sérií vloupání do čtyř rodinných domů z období přelomu roku, je rovněž předmětem dalšího šetření.
Policisté tímto občany na uvedenou trestnou činnost opakovaně upozorňují a doporučují přehodnotit způsob a úroveň uložení a zajištění cenností, zejména pak šperků a finanční hotovosti. Zároveň žádají každého, kdo by k uvedeným případům mohl poskytnout jakékoliv důvodné informace, a to jak z míst činů, tak například k podezřelé nabídce prodeje šperků, aby své poznatky předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700 či prostřednictvím policejní linky číslo 158. Děkujeme.   
   
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
6. ledna 2013
 

vytisknout  e-mailem