Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Distribuce OPL

Tábor – Opět marihuana a pervitin. (Hlasová schránka 974 238 116) 

V rámci další realizace, kterou táborští kriminalisté zaměřili na výrobce a prodejce omamných a psychotropních látek, byly začátkem tohoto týdne zadrženy další tři osoby. Dva muži a jedna dívka z Táborska vedle marihuany prodávali zejména pervitin. Při domovní prohlídce jednoho z vytipovaných objektů pak policisté zajistili nejen vlastní drogy, ale i chemické látky na výrobu OPL.
Všichni zadržení byli následně obviněni ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. O jejich potrestání rozhodne soud, kdy dvěma z nich hrozí tresty odnětí svobody na dobu až pěti let, jednomu pak až na dobu deseti let, neboť ten se uvedené trestné činnosti dopustil opakovaně a byl za ni již v posledních třech letech odsouzen a potrestán.
Od začátku tohoto roku tak táborští kriminalisté, kteří se specializují na drogovou trestnou činnost, zadrželi a postavili před soud již na 27 výrobců či distributorů drog, zejména pervitinu. Ani tímto nesporným úspěchem však boj s drogovým podsvětím na Táborsku nekončí.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
28. května 2014 
 

vytisknout  e-mailem