Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky incidentu

Tábor – Bechyně – Útok na řidiče autobusu. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Bechyňští policisté žádají média a potažmo obyvatele či návštěvníky města Bechyně o pomoc a spolupráci při šetření případu, ke kterému došlo krátce před půl třetí hodinou odpolední včerejšího dne (neděle dne 8. června 2014) na křižovatce ulic U Nádraží a sídliště Na Libuši, v blízkosti domu číslo 611, v Bechyni. Dle zjištěných informací zde za autobusem tovární značky Mercedes zastavilo blíže neurčené vozidlo tmavě modré barvy, staršího typu, zřejmě tovární značky Seat či VW Passat, ze kterého vystoupil muž. Ten přistoupil k otevřenému oknu k řidiči autobusu a po smršti agresivních urážek a nadávek mu nastříkal do obličeje pepřový sprej. Ten zasáhl i uvnitř cestující desetiletou dívku. Následně muž nastoupil zpět do svého vozidla a z místa činu odjel.
Dle zjištěného popisu byl agresorem na krátko ostříhaný muž ve věku asi 40 let, hubené, přibližně 170 cm vysoké postavy. Oblečen byl do nátělníku a kraťasů, na očích měl nasazené do oranžova zbarvené sluneční brýle. Registrační značka jeho vozu mohla začínat na 4C1 xx xx.
Žádáme tímto každého, kdo byl svědkem uvedeného incidentu, případně svědkem předcházející jízdy uvedených vozidel, a mohl by zejména k identifikaci agresivního řidiče osobního vozu poskytnout jakoukoliv další informaci, aby ji předal policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka v Bechyni, na telefonním čísle 974 238 750, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
9. června 2014
 

vytisknout  e-mailem