Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky tragické dopravní nehody

České Budějovice – Zraněná žena v nemocnici prohrála boj o život. Stala se tak 63 obětí dopravních nehod na silnicích Jihočeského kraje. 

Vážná dopravní nehoda mezi osobním automobilem tovární značky Peugeot 308 a cyklistkou, ke které došlo včera dne 11. listopadu 2015 krátce před druhou hodinou odpolední v ulici Plavská v Českých Budějovicích, je předmětem dalšího šetření českobudějovických kriminalistů. K uvedené události došlo na křižovatce ulic Plavská a Jaselská.  Cyklistka (54) vlivem nárazu utrpěla těžké zranění, se kterým byla po ošetření na místě převezena vozidlem ZZS do nemocnice, kde bohužel během pozdního odpoledne téhož dne svému zranění podlehla. U řidičky (52) osobního vozidla Peugeot, byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem.

K objektivnímu posouzení všech skutečností uvedené události žádáme případné svědky, kteří by poskytli informace jak k jízdě osobního vozidla, které jelo po Plavské ulici ve směru z centra na obec Roudné, tak i cyklistky, která vyjížděla z Jaselské ulice. Uvedené informace sdělte prosím policistům na telefonním čísle 974 226 460, případně na policejní lince číslo 158.

Děkujeme.  

por. Bc. Lenka Kozoňová    ck.pis@pcr.cz 

12. listopadu 2015

Odkazy do noveho okna

DN Plavská ulice 1

DN Plavská ulice 1 

Detailní náhled

DN Plavská ulice 2

DN Plavská ulice 2 

Detailní náhled

DN Plavská ulice 3

DN Plavská ulice 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem