Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež čtyřkolky,vozidla a motocyklu

České Budějovice–O víkendu řádili na Českobudějovicku neznámí zloději.  

Uplynulou sobotní noc si vybral ke krádeži vloupáním do areálu autobazaru v Okružní ulici v Českých Budějovicích neznámý zloděj. Po násilném vniknutí se následně na místě zmocnil čtyřkolky tov.zn. Polaris–typu Sportsman XP 850, černé barvy, RZ: C01 92-01. Celková škoda, včetně škody vzniklé poškozením, se odhaduje na nejméně 352 000 korun. Po odcizené čtyřkolce a možném pachateli nyní intenzivně pátrají suchovrbenští policisté, kteří k případu přijmou jakékoliv informace na telefonním čísle 974 226 750 nebo na lince 158.
Čtyřdvorští policisté prošetřují z víkendu krádež vozidla tov.zn. Škoda Octavia. Škodovka barvy šedé metalízy zmizela včera mezi polednem a třetí hodinou odpolední z parkoviště v Sokolské ulici v krajském městě. Poškozené firmě tak vznikla škoda odcizením ve výši nejméně 200 000 korun.
V noci ze soboty na neděli se kdosi zmocnil v Hluboké nad Vltavou, v Horní ulici, zaparkovaného motocyklu tov.zn. Jawa 250 v hodnotě 8 000 korun. Kdo se přečinu neoprávněného užívání cizí věci dopustil, nyní prošetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 

nprap. Regina Tupá,piscb@mvcr.cz
30.srpna 2010

vytisknout  e-mailem