Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež rybářské pramice

Písek – Květov – Vůsí – Majitel odhadl škodu na 25 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116)  

Policisté v tomto období šetří ve zvýšeném počtu případy krádeží rybářských pramic. K dalšímu takovémuto skutku došlo v době od půlnoci do desáté hodiny dopolední včerejšího dne (23. 6. 2016) na břehu řeky Vltavy v chatové oblasti Vůsí v katastru obce Květov na Písecku. Zloděj se zde násilím zmocnil laminátové rybářské pramice tmavě zelené, uvnitř pak bílé barvy, bez vesel, stáří přibližně šesti let. Markantními znaky lodě jsou duté dno se vzduchovou komorou po celé délce plavidla a nerezové úchyty pro vesla. Majitel odhadl svou škodu na částku 25 000 korun. Případ šetří policisté místně příslušného Obvodního oddělení PČR Zvíkovské Podhradí.

Jakékoliv informace k tomuto případu, a to jak z místa činu, tak k případné nabídce prodeje uvedené pramice, přivítají policisté na své služebně, telefonním čísle 974 235 750, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

Na uvedené případy opětovně důsledně upozorňujeme a nabádáme majitele rybářských pramic, stejně jako dalších plavidel, k jejich důslednému zabezpečení a kontrole.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

24. června 2016

 

vytisknout  e-mailem