Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež střešních oken

Prachatice - Vimperk – Pachatel vnikl do neobývaného domu, krádeží a poškozením věcí majiteli způsobil škodu za více jak 85 000 korun. (Hlasová schránka 974 236 116) 

Vimperští policisté zahájil úkony trestního řízení ve věci přečinu krádeže spáchané v jednočinném souběhu s přečinem poškození cizí věci. Dosud neznámý pachatel se v době od poloviny srpna do začátku listopadu vloupal do neobývaného objektu v ulici Pasovská ve Vimperku, odkud následně ze střechy tohoto domu odcizil celkem 3 kusy střešních oken značky Velux, o rozměru 80 x 120 cm. Při odcizení oken pachatel poškodil střešní krytinu a při následném zatékání do objektu došlo také k poškození vnitřních omítek. Pachatel tak krádeží a poškozením majiteli způsobil škodu za více jak 85 000 korun.

Další prověřování provádí vimperští policisté, kteří po pachateli pátrají a zároveň žádají případné svědky o informace. Veškeré informace k případu, prosím, sdělte vimperským policistům na telefonní číslo 974 236 780 nebo prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.  

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

3. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem