Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupání do domu

Tábor – Veselí nad Lužnicí - Hledáme svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Veselští policisté šetří případ krádeže vloupáním do jednoho z rodinných domů v ulici Na Skalce ve Veselí nad Lužnicí. Ke skutku došlo v průběhu včerejšího dne, tedy ve středu 2. prosince 2015, a to v době od půl osmé hodiny ranní do půl osmé hodiny večerní. Zloděj po násilném vstupu vnikl do vnitřních prostor, které prohledal a zmocnil se zde uložené finanční hotovosti a šperků. Včetně poškození domu způsobil majiteli škodu ve výši odhadem 110 000 korun.

Žádáme tímto každého, zejména pak obyvatele rodinných domů na severozápadním okraji města Veselí nad Lužnicí, kdo by mohl k uvedenému případu, zejména pak výskytu či pohybu podezřelé osoby či osob, stejně jako výskytu podezřelého vozidla poskytnout jakékoliv důvodné poznatky, aby je sdělil policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka či telefonní lince 974 238 760. Děkujeme.

Nejedná se v poslední době o ojedinělý případ. Občanům tak doporučujeme přehodnotit zajištění a uložení cenností, zejména pak výše zmíněných šperků a finanční hotovosti, ve svých bytech či domech.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

3. prosince 2015

 

vytisknout  e-mailem