Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádeže z vozidel objasněny

Prachatice – Vimperk – Muž využil odemčených vozů ke krádeži věcí, především elektroniky, ale také alkoholu, a to za více jak 13 000 korun. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Vimperští policisté sdělili podezření 20letému muži z Vimperska z přečinu krádeže. Podezřelý v polovině února vnikl bez použití násilí do čtyř vozidel, která byla zaparkovaná na parkovišti ulic Luční a Mírová ve Vimperku. Následně z odemčených vozidel Renault Kangoo, Peugeot 106, Audi Quatro a Suzuki Ignis odcizil auto adaptér Ultimate Speed, nabíječku k navigaci, odnímatelný panel autorádia LG, 2 kusy flash disku 8 GB a 16 GB a nabíjecí svítilnu, vhod mu také přišlo 18 kusů lahví bílého a růžového vína značky Limetti. Svým jednáním způsobil majitelům škodu za více jak 13 000 korun. Další prověřování provádí vimperští policisté ve zkráceném přípravném řízení, proto se muž bude muset ze svého jednání do dvou týdnů zodpovídat před soudem.

Policisté nabádají všechny řidiče k větší obezřetnosti. Je nutné mít stále na vědomí, že AUTO NENÍ TREZOR a dostatečné zabezpečení svého plechového mazlíčka by mělo být samozřejmostí. 

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

16. března 2016 

 

vytisknout  e-mailem