Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté odvedli dobrou práci

Prachatice – Podařilo se jim rozprášit tříčlennou skupinu dealerů pervitinu. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Prachatičtí kriminalisté doprali tříčlennou skupinu dealerů pervitinu na Prachaticku. Ženu ve věku 31 let již v polovině června poslal soud do vazby, o čemž jsme informovali v tiskové zprávě http://www.policie.cz/clanek/kriminaliste-dopadli-dealerku-pervitinu.aspx.

Minulý týden zahájili kriminalisté usnesením trestní stíhání 46letého muže z Prachaticka, jako obviněného ze zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, kterého se měl dopustit tím, že nejméně v době od ledna do června 2016, ve 200 případech prodal nebo poskytl zdarma více lidem na Prachaticku, nejméně 70 gramů pervitinu za nejméně 60 000 korun. Ve středu na něho podali kriminalisté podnět na státní zastupitelství pro jeho vzetí do vazby, který soud akceptoval.

Trojici dealerů uzavírá 24letý muž z Českokrumlovska, kterého kriminalisté rovněž trestně stíhají pro stejnou trestnou činnost. Obviněný měl zprostředkovávat prodej psychotropní látky pervitin. Tohoto muže prachatičtí kriminalisté stíhají na svobodě.     

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

27. června 2016

vytisknout  e-mailem