Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kriminalisté žádají o pomoc svědky

Český Krumlov – Svědci by mohli pomoci s řešením vážné dopravní nehody. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Jak jsme již informovali, došlo v pátek 30. října 2009 kolem 12:40 hodin k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla, a to na silnici z  Chvalšin na Prachatice. Starší řidič jedoucí s nákladním vozidlem Tatra 815 od Chvalšin směrem na Prachatice se srazil s osobním vozidlem Škoda Fabia, se kterým od Prachatic přijížděl 30letý muž. Obě vozidla se střetla v zatáčce, přičemž řidič fabie utrpěl zranění, která nebyla slučitelná se životem.
 
Policisté a kriminalisté případ intenzivně prošetřují a byly vyžádány znalecké posudky v oboru dopravy. Podle zjištění policistů se zde mělo v době nehody pohybovat neznámé osobní vozidlo. Malou chvíli po nehodě pak zastavilo několik desítek metrů od nehody neznámé nákladní vozidlo modré barvy s návěsem.
 
Kriminalisté žádají osádky obou vozidel, zejména pak řidiče nákladního vozidla a případně další svědky této nehody, aby se přihlásili na telefonní číslo 974 232 334 nebo na linku 158 a podali k této nehodě svědectví, které může dopomoci k dořešení celého případu. Za pomoc policisté předem děkují.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem