Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežná přepadení objasněna

Tábor - Kriminalisté dopadli muže poderzřelého z loupežných přepadení dvou poštovních poboček. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Podezření ze spáchání trestného činu loupeže čelí muž z Jihlavska. Táborští kriminalisté ho podezírají z přepadení dvou poštovních poboček na Táborsku. Mladý muž maskovaný kuklou vstoupil ve středu 9. září do jedné z nich a pod pohrůžkou použití zbraně požadoval po zaměstnakyni vydání finanční hotovosti. Ta však utekla a začala volat o pomoc. Maskovaný muž z  místa činu odjel  v  osobním automobilem  tovární značky Toyota. Policisté zareagovali okamžitě a v regionu   rozestavěli  hlídky. Jěště téhož dne se jim   na základě operativní činnosti podezřelého muže podařilo zadržet. 

V průběhu dalšího šetření kriminalisté zjistili, že zadržený muž se na Táborsku  tohoto činu dopustil již po druhé. V  srpnu letošního roku si stejným způsobem na poštovní pobočce  vynutil vydání  finanční hotovosti. 

Po zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže umístili kriminalisté zadrženého muže do policejní cely.

vytisknout  e-mailem