Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Loupežné přepadení herny

České Budějovice – Neznámý lupič dnes v časných ranních hodinách přepadl herna-bar v Železničářské ulici v Českých Budějovicích 

Dnes, patnáct minut po šesté hodině ranní, přepadl neznámý lupič se střelnou zbraní v ruce herna-bar v Železničářské ulici v Českých Budějovicích. Pod pohrůžkou užití zbraně si na obsluhující barmance vymohl finanční hotovost. Z místa činu i s lupem následně prchnul neznámo kam. Ke zranění obsluhy herny nedošlo.
Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že možným pachatelem byl muž ve věku kolem 30ti let, 170 – 175 cm vysoký, štíhlé postavy, oblečený do bílo-zelené šusťákové bundy , modrých riflových kalhot, na hlavě měl čepici – kšiltovku. Mluvil plynně česky bez přízvuku.

Českobudějovičtí kriminalisté, kteří na objasnění tohoto násilného trestného činu intenzivně pracují, žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po možném pachateli. Možná někdo v inkriminované době místy, kde dnes ráno k loupeži došlo, procházel, či projížděl automobilem a mohl spatřit pachatele před přepadením či po něm. Jakékoliv informace k případu je možné oznámit na lince 158. Děkujeme.
 

nprap. Regina Tupá  piscb@mvcr.cz
 

24.listopadu 2010

vytisknout  e-mailem