Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po řidiči

Tábor – Dražice - Táborští policisté pátrají po řidiči, který z místa nehody ujel. 

Táborští dopravní policisté žádají média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní nehody, která se stala dne 30. března 2022 krátce po jedné hodině odpolední.

V uvedené době došlo na silnici I/19 v obci Dražice, na křižovatce u domu číslo 244, k dopravní nehodě, při které se měla střetnout dvě osobní vozidla. Jednalo se o vozidlo Škoda Felicia LXI a dosud nezjištěné vozidlo. Dle svědecké výpovědi by se mělo jednat o bílé vozidlo značky Škoda Octavia pravděpodobně řady II. Dosud nezjištěný řidič po dopravní nehodě nezastavil, dopravní nehodu nikterak neřešil a z místa odjel ve směru na obec Drhovice.

Táborští dopravní policisté pátrají po totožnosti neznámého řidiče dosud neznámého vozidla nebo po případných svědcích události, kteří by mohli poskytnout potřebné informace vedoucí k objasnění dopravní nehody a ztotožnění řidiče. Žádáme i řidiče, kteří projížděli uvedeným úsekem kolem jedné hodiny odpolední dne 30. března 2022 a mají ve svých vozidlech palubní kamery, aby předali policistům záznam, který by jim při objasňování uvedené nehody mohl výrazně pomoci.

Rovněž žádají řidiče pravděpodobně bílé Škody Octavie, aby se přihlásil v budově Územního odboru PČR Tábor na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, a to nejlépe po předchozí domluvě na telefonním čísle 974 238 250. Případní svědci mohou své informace předat na výše uvedených kontaktech. Případ šetří nprap. Jiří Tomek.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

6. dubna 2022

Odkazy do noveho okna

2 místo DN pohled z opačného směru jízdy nezjištěného vozidla

2 místo DN pohled z opačného směru jízdy... 

Detailní náhled

1 místo DN a směr jízdy nezjištěného vozidla

1 místo DN a směr jízdy nezjištěného voz... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem