Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policie pátrá

Písek – Muž z Milevska se stále vyhýbá trestnímu řízení a dále podvádí důvěřivé. 

Od 11. 8. 2011 je v celostátním pátrání i v evropských pátracích databázích muž, který má trvalý pobyt v Milevsku. Do hledáčku policistů se dostal poté, co začal neoprávněně užívat osobní automobil značky BMW.
Policisté po celé české republice (i rakouští kolegové) také řešili případy, kdy hledaný muž odcházel bez zaplacení z ubytovacích zařízení. V listopadu loňského roku jsme žádali širokou veřejnost a sdělovací prostředky o pomoc pří pátrání, muž však spravedlnosti stále uniká a je podezřelý z další trestné činnosti.
 
Tisková zpráva ze dne 10. listopadu 2011:
Hledaný muž
Písečtí kriminalisté žádají širokou veřejnost a sdělovací prostředky o pomoc při pátrání po muži z Milevska, který je podezřený z podvodu.
Hledaný se v místě trvalého pobytu nezdržuje a jeho součastný pobyt není znám. Může se pohybovat na území celé republiky. Muž přespává v penzionech, ubytovnách a hotelích, odkud po několika dnech odchází bez zaplacení za služby. Pohybuje se v zeleném vozidle BMW 328i. Toto vozidlo užívá neoprávněně a také po něm je vyhlášeno celostátní pátrání.
 
Na následujícím odkaze naleznete informace k hledanému muži (v případě, že je osoba vypátrána, odkaz je neaktivní):
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10420812110205
 
Muž má mít na svém kriminálním kontě další trestné činy. Prostřednictvím seznamky se vloudí do přízně žen, které okrade. Svůj inzerát uveřejnil například na seznamce TV Prima dostupné na teletextu i na www stránkách. Znění inzerátu: Muž 45/189/90 sympatický, rozvedený, pracuji v Rakousku, hledám ženu. V Milevsku se dokonce pokusil prodat byt ženy, u které bydlel. Na Berounsku pak z bytu důvěřivé ženy odnesl peníze, šperky, vybral hotovost z účtu a ještě vylákal peníze od sousedů.
 
Opětovně žádáme sdělovací prostředky a širokou veřejnost o pomoc při pátrání po tomto muži. Pokud máte jakékoli informace k hledanému, sdělte je na linku 158 nebo přímo píseckým kriminalistům na linku 974 235 440.
 
Za pomoc děkujeme!
 
 
por. Mgr. Kamila Ingrišová, pispisek@mvcr.cz
26. března 2012

vytisknout  e-mailem