Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pomozte objasnit dopravní nehodu

Český Krumlov - Chlumec - Hledáme svědky dopravní nehody. 

Českokrumlovští dopravní policisté prošetřují okolnosti dopravní nehody a k objektivnímu posouzení všech skutečností žádají o spolupráci svědky.
K této dopravní události došlo dne 31. srpna 2013 pětadvacet minut po desáté hodině dopolední na silnici I třídy č. 39 v katastru obce Chlumec, v křižovatce na Dolní Třebonín.  Zúčastněná vozidla jela ve směru od Českých Budějovic na Český Krumlov, kdy na zmíněné křižovatce začala odbočovat směrem na Dolní Třebonín blíže nezjištěná dodávka světlé barvy. Řidiči čtyř automobilů (Ford Focus, VW Passat, Opel Vivaro a Hyundai) reagovali na vzniklou situaci zastavením svého vozidla, řidič osobního vozidla tovární značky Ford Fiesta zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a nebyl schopen své vozidlo včas zastavit a havaroval do před ním stojících vozidel. Při dopravní nehodě došlo k lehkým zraněním spolujezdců ve vozidle Ford Fiesta.
V zájmu objektivního posouzení všech skutečností žádáme řidiče výše uvedené blíže neurčené světlé dodávky odbočující na Dolní Třebonín, aby se přihlásil Českokrumlovským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na Tovární ulici v Českém Krumlově, na telefonním čísle 974 232 250, případně cestou linky tísňového volání číslo 158 a podali k uvedené události vysvětlení. Stejně tak žádáme každého, kdo by mohl k uvedené události poskytnout jakékoliv další poznatky, aby je předal policistům na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.
Dopravní nehoda kú. Chlumec 31.8.2013.JPGDopravní nehoda kú. Chlumec 31.8.2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Bc. Lenka Kozoňová    pcrckpis@mvcr.cz
2. září 2013

 

vytisknout  e-mailem