Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Poznáváte osoby na fotografiích?

České Budějovice - V ulicích města se obnažují dva muži. 

Policisté z obvodního oddělení Čtyři Dvory a České Budějovice žádají o spolupráci při ztotožnění možných svědků zachycených na fotografiích, kteří by jim mohli pomoci objasnit případy výtržnictví. 

Tyto skutky mají na svědomí dva různí pachatelé. Jeden z nich se dne 16. května na stezce podél pravého břehu Vltavy v části České Vrbné obnažil a onanoval před procházejícími ženami. Podobným způsobem se choval i v dalších dnech na sídlišti Vltava. 

Druhý pachatel se dne 17. června v ulici Pražská na cyklostezce rovněž obnažoval a onanoval před mladistvou dívkou. Stejný muž pořizoval na náměstí Přemysla Otakara II. fotografie procházejících dívek. 

Policisté se proto obrací na širokou veřejnost se žádostí o spolupráci. Pokud poznáváte osoby zachycené na zveřejněných fotografiích nebo máte k případům jakékoliv informace, kontaktujte, prosím, policisty na lince tísňového volání 158, případně na telefonním čísle obvodního oddělení České Budějovice 974 226 700 nebo obvodního oddělení Čtyři Dvory 974 226 720. Ozvat se mohou i samy osoby, které se na fotografiích poznají a mohou policistům podat k těmto případům vysvětlení. Za spolupráci děkujeme.

Fotografie možných svědků viz níže.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

21. července 2022

Odkazy do noveho okna

1 Svědci 1

1 Svědci 1 

Detailní náhled

2 Svědek 2a

2 Svědek 2a 

Detailní náhled

3 Svědek 2b

3 Svědek 2b 

Detailní náhled

4 Svědek a

4 Svědek a 

Detailní náhled

5 Svědek b

5 Svědek b 

Detailní náhled

6 Svědek

6 Svědek 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem