Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Sražená chodkyně

České Budějovice–Srazila chodkyni na přechodu pro chodce  

Dnes, třicet minut po šesté hodině ranní, jela 38letá žena z Českobudějovicka s osobním vozidlem tov.zn. Škoda Fabia po Branišovské ul., ve směru jízdy od ul. Větrná k ul. Husova, kdy za křižovatkou s ul. K. Fleischmanna nedala přednost chodkyni (39), právě přecházející po vyznačeném přechodu pro chodce a došlo ke střetu. V důsledku střetu došlo k pádu chodkyně na kapotu vozidla a následně k pádu na vozovku. Při dopravní nehodě utrpěla chodkyně středně–těžké poranění, se kterým byla převezena vozidlem RZS do českobudějovické nemocnice.
Alkohol byl provedenou orientační dechovou zkouškou u obou účastníků dopravní nehody vyloučen. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla ohledáním zjištěna ani uplatněna.
Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině, aby se přihlásili buď osobně na Skupině dopravních nehod územního odboru vnější služby PČR v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 či , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba Skupiny dopravních nehod či na tel. 974 226 579 u prap. Radomila Metelky. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději . Děkujeme

DN Branišovská 11.12.2009- výhledová situace .jpgDN Branišovská 11.12.2009- výhledová situace .jpg

vytisknout  e-mailem