Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do budovy

Český Krumlov - V době mezi sobotním podvečerem a pondělním ránem se kdosi vloupal do budovy poblíž centra Českého Krumlova. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Zloděj po vyhnutí jistícího očka a otevření větracího okénka nad balkónovými dveřmi provozovny kadeřnictví, vnikl dovnitř a následně zde odcizil 1.650 Kč v drobných mincích. Při prohledávání kadeřnictví poškodil střihací hlavu holícího strojku zn. Expert, v hodnotě 3.000 Kč a dále poškodil zámek balkónových dveří v hodnotě 500 Kč a koaxiální kabel v hodnotě 200 Kč.
 
Dále po vylomením zámku vstupních dveří do kadeřnictví, vnikl zloděj na schodiště budovy vedoucí do 2. patra objektu. Zde vylomil zámek vchodových dveří do chodby tohoto patra, kde poté vylomil další zámky dveří vedoucích do místností tří zde sídlících firem. Poškozením všech zámků a dveří způsobil neznámý pachatel škodu ve výši 9.000 Kč.
 
Celková škoda, kterou pachatel v objektu napáchal byla vyčíslena na částku 14.350 Kč.
 
Přivolaní policisté provedli prvotní šetření, ohledali místo činu a přivolaný kriminalistický technik zhotovil fotodokumentaci a zajistil stopy. Nyní je případ v šetření pro trestné činy krádež vloupáním a poškozování cizí věci. 
 
 
por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem