Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vyhlášení veřejného popisu věci

České Budějovice - Policisté pátrají po majiteli jízdního kola. 

Policisté z obvodního oddělení Čtyři Dvory vyhlašují v souvislosti s vyšetřováním několika trestných činů veřejný popis věci. Při ohledání místa činu v ulici Husova tř. 21, České Budějovice 2, bylo dne 4. července 2018 zajištěno pánské jízdní kolo značky Author CRG 2001 a není znám jeho majitel. 

Jízdní kolo, číslo rámu ME2K030, modré barvy. Kolo má prohnutá řídítka s černými pryžovými madly a tzv: rohy černé barvy, přesmykače páčkové Shimano Dual SIS 3 x 7, brzdy Artek, čelisťové, černý představec, sedlovku Hardcoré stříbrné barvy, černo-šedé sedlo EO FREE body economics, černé plastové blatníky, přední bílou a zadní červenou odrazku, kovové šlapačky s odrazkami, oranžové odrazky v kolech, plášť Maxxis Dverdrive, boční sklopný stojan stříbrné barvy, kovový košík na láhev stříbrné barvy. Na řídítkách dva plastové nástavce pro uchycení dalšího vybavení, na sedlovce jeden plastový úchyt.

Policisté vyzývají majitele výše uvedeného jízdního kola, aby se do šesti měsíců od vydání tohoto vyhlášení přihlásil na obvodní oddělení Policie ČR Čtyři Dvory, M. Chlajna 1510/45, 370 05 České Budějovice 2.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

2. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem