Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Po neznámých řidičích zůstaly pomačkané plechy. 

Dopravní policisté pátrají po vinících níže uvedených nehod.


 

Policisté pátrají například po řidiči nezjištěného vozidla, který způsobil dopravní nehodu v Hodoníně v ulici Slunečná. K samotné nehodě došlo v době od 26. 2. 2012 do 1. 3. 2012 před domem č. 3703/7. Neznámý řidič zde naboural do boku Škody Superb. Bez toho, aniž by na sebe nechal kontakt nebo událost nějak řešil, místo nehody opustil.


 

V pátek 2. března se v době od 09:10 do 09:25 hodin odehrála dopravní nehoda v Hodoníně u budovy městského úřadu v ulici Tyršova. Doposud nezjištěný řidič se při řízení nezjištěného osobního vozidla zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla. Při najíždění na parkovací místo tak autem zachytil o roh před ním zaparkovaného osobního motorového vozidla Škoda Octavia. Poté z místa ujel pryč.


 

Ve stejný den se stala dopravní nehoda také v Hodoníně na parkovišti před OD Kaufland v ulici Konečná. V době mezi 16:15 a 17:00 hodinou se doposud neustanovený řidič světlého vozidla poškodil zadní část zaparkovaného vozidla VW Jetta. Neznámý řidič po nárazu z místa ujel, aniž by nehodu nějak řešil.


 

Zatím poslední nehodou, od které viník ujel se stala v noci na neděli 4. března v obci Lužice v ulici Ke koupališti. Neznámý řidič bílého vozidla poškodil zaparkované vozidlo Ford Mondeo. Po nehodě z místa události odjel.


 

Případní svědci se mohou, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k vypátrání viníků nehod, se mohou ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.


 


 

nprap. Petr Zámečník, 5. 3. 2012

vytisknout  e-mailem