Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policisté hledají svědky nehod

HODONÍNSKO: Nezjištění řidiči se vyhnuli nesení odpovědnosti. 

 Ve čtvrtek 19. ledna se na okraji Hodonína na výjezdu z ulice Velkomoravská směrem na Břeclav, kde se silnice č. 51 napojuje na silnici č. 55, odehrála havárie osobního vozidla. Řidič Škody Felicie, který jel směrem od Břeclavi na Uherské Hradiště, uvedl své vozidlo do smyku a vyjel na pravý okraj silnice, kde narazil do svodidel. Podle jeho vyjádření ho k tomu mu přinutil manévr protijedoucího vozidla, které na uvedené křižovatce odbočovalo vlevo. Střetu s neznámým vozidlem se snažil řidič zabránit brzděním a tak došlo k havárii jeho vozidla. Nezjištěný řidič z míst události odjel.


Dopravní policisté pátrají také po neznámém řidiči nezjištěného vozidla, který v době od 19. ledna do 24. ledna poškodil na čerpací stanici PAP Oil Bzenec sloup veřejného osvětlení a z místa odjel. Tato benzinka se nachází v lokalitě mezi Bzencem a Bzencem kolonií. I tento neznámý řidič z míst nehody ujel, aniž by celou událost nějak řešil nebo oznámil.
 

Policisté žádají případné svědky těchto událostí, aby se ozvali na telefon 974 633 260, popřípadě na linku 158 a uvedli skutečnosti, které by mohly vést k vypátrání neznámých řidičů nebo jejich vozidel.


nprap. Petr Zámečník, 24. 1. 2012

vytisknout  e-mailem