Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kampaň zaměřená na kapesní krádeže v MHD

Ústecká preventivně informační skupina zrealizovala projekt, který je zaměřený na kapesní krádeže v MHD. Prostřednictvím vtipných plakátů byla veřejnost upozorněna na tuto problematiku a zároveň jak se nestát její obětí.  

Tento projekt vznikl na základě vzrůstajícího počtu kapesních krádeží v MHD, zábavních podnicích a v letních měsících na koupalištích. Participujícími partnery jsou Dopravní podnik a Městské služby města Ústí nad Labem, které bezplatně pronajali prostory v MHD a na koupalištích. Devět variant poutavých letáků upozorňujících na riziko spojené s nevěnováním pozornosti svým věcem a zároveň podávajících informace jak se nestát obětí kapsáře, bylo rozmístěno ve všech linkách MHD. Tímto projektem chceme přiblížit Policii České republiky hlavně Vám všem - coby službu veřejnosti, která působí i jako preventivní složka a trestné činnosti se snaží předcházet, a ne řešit jen její následky.
Ohlasy z této kampaně byly velice pozitivní a vtipně navržené plakáty splnily svůj účel . . . zaujaly pozornost cestujících.

vytisknout  e-mailem