Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní policisté pátrají po neznámých řidičích

BEROUNSKO – Ujeli od dopravních nehod. 

Dopravní policisté v Berouně pátrají po několika řidičích, kteří způsobili dopravní nehodu a z místa ujeli.

 

K dopravní nehodě došlo v době od 22. září 2016 21:00 hod. do 22. září 2016 22:00 hod. v obci Vráž, ulice Na Lesích, silnice III. třídy č. 00522, před rodinným domem, okr. Beroun, kdy dosud nezjištěný řidič poškodil oplocení tohoto domu. Dopravní nehodu neoznámil, tak jak mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 25.000,-Kč.
 

Dne 23. září 2016 v 09:15 hod. jel dosud nezjištěný řidič s osobním motorovým vozidlem tmavé barvy, po silnici II. třídy č. 117 v k. o. Olešná, ve směru od obce Jivina směrem na obec Olešná. Na rovném úseku po projetí pravotočivé zatáčky se neznámý řidič míjel s protijedoucím osobním motorovým vozidlem tovární značky Škoda Fabia. Při vzájemném míjení vozidel se dosud nezjištěný řidič nedržel u pravého okraje komunikace a v důsledku toho došlo ke střetu levého zpětného zrcátka nezjištěného vozidla s levým zpětným zrcátkem vozidla Škoda Fabia. Neznámý řidič však po dopravní nehodě na místě nezastavil, neprokázal vzájemně svojí totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě, tak jak mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel směrem na obec Olešná. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou ke zranění osob nedošlo. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.


K další dopravní nehodě došlo v době od 23. září 2016 20:30 hod. do 24. září 2016 06:30 hodin v obci Nižbor na sil. III/ 23617, kdy jel dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem ve směru od obce Hýskov směrem na Křivoklát. Neznámý řidič v km 7,905 uvedené komunikace v levotočivé zatáčce vjel z dosud nezjištěných příčin na pravou krajnici, kde narazil do levého boku zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Ford Focus, které tímto poškodil. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by si s poškozenou prokázal totožnost a sepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, tak jak mu ukládá zákon. V souvislosti s uvedenou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 8.000,-Kč.

 

Policisté přivítají jakékoliv poznatky vedoucí ke ztotožnění neznámých řidičů a jejich vozidel na tel. 602 474 382.

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
26. září 2016

vytisknout  e-mailem