Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež na osobě

BEROUNSKO – Zloděj okradl ženu o luxusní obal na notebook. 

Policisté se zabývají krádeží na osobě, ze které je podezřelý zatím neznámý pachatel. Ten okradl ženu o kožený obal na notebook luxusní značky v hodnotě několika desítek tisíc korun.

K události došlo 17. února, v době od 18:15 do 18:30 hodin, v ulici Pod Jarovem v Berouně. Tam dosud nezjištěný pachatel využil nepozornosti a při chůzi jí zezadu vytrhl zpod pravého ramene příruční kožený obal na notebook černé barvy s vyraženým logem luxusní značky LV v hodnotě za téměř 60 tisíc korun. Uvnitř měla uložené dokumenty. Zloděj poté utekl směrem k Husově ulici.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli v případě dopadení, prokázání viny a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost a prosíme o jakékoliv poznatky k možnému pachateli. Pokud jste si někoho podezřelého všimli a mohli byste nám pomoci se ztotožněním osoby, ozvěte se nám na telefonní číslo 974 872 700 nebo na mobil 602 261 882. Využít můžete také linku tísňového volání 158.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
25. února 2022

vytisknout  e-mailem