Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kriminalisté pátrají po pohřešovaném muži

BEROUNSKO – Zanechal dopis na rozloučenou. 

Berounští policisté intenzivně pátrají po pohřešovaném 58letém muži, jehož zmizení oznmámil dne 17. srpna jeho kamarád, který ho naposledy viděl v pondělí 15. srpna 2016. Muž se zdržoval na ubytovně v Králově Dvoře a zaměstnán je ve firmě v Hořovicích. Od pondělka ho nikdo ze známých ani spolupracovníků neviděl a jeho mobilní telefon byl od tohoto dne nedostupný, poslední lokalizace byla zaznamenána rovněž v pondělí na území lokality města Beroun, od této doby je telefon vypnutý.

 

17. srpna 2016 vyhlásili kriminalisté po tomto muži celostátní pátrání. V průběhu prověřování veškerých informací týkajících se jeho zmizení policisté zjistili, že pohřešovaný se v nedávné době rozešel se svou tehdejší přítelkyní, což se negativně promítlo na jeho psychickém stavu. Zároveň byl nalezen dopis na rozloučenou, ze kterého je zřejmé, že chce skončit se životem. S ohledem na tuto skutečnost je důvodná obava, že by se mohl pokusit o sebevraždu. Včasnost jeho vypátrání je v tomto případě žádoucí.

 

Obracíme se proto na širokou veřejnost, aby jakékoliv informace směřující k vypátrání pohřešovaného, sdělili občané na linku 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu.

 

Podrobnější informace k osobě pohřešovaného naleznete zde:

 

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=4180817160102

 

 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
18. srpna 2016

vytisknout  e-mailem